Ligging

Waar bevindt de wachtpost zich?

De huisartsenwachtpost 37 is gevestigd in Ganshof – Medisch Centrum A.Z. Vesalius (oud ziekenhuis), Hospitaalstraat 15, te 3740 Bilzen.

U komt met de wagen?

Let op! Op dit moment zijn ze bezig aan de bouw van het nieuwe ziekenhuis. De oude inrit van de parking is daardoor niet toegankelijk.

U rijdt best de straat in rechts langs het OCMW-gebouw. U komt dan op de kiezelparking achter het oude ziekenhuis uit. Via bordjes is aangewezen hoe u de ingang van het ziekenhuis bereikt.

Vanaf de rotonde ‘Hasseltse Poort’ (aan het Postgebouw en niet ver van Aldi en St-Lambertuscollege) rijdt u de Hospitaalstraat in, na 100 meter draait u rechtsaf naar de hoofdingang van het oud ziekenhuis (nu Medisch Centrum Vesalius). U parkeert achter de linker slagboom, die automatisch opengaat.

Vanuit Hoeselt rijdt u de ‘spoorwegtunnel’ in en neemt u op de rotonde achter de tunnel de 3de afslag naar de Stationsstraat die u rechts indraait. Na 300 meter draait u links de Hospitaalstraat in, rijdt niet het linker zijstraatje in, maar de volgende toegangsweg tot het oud ziekenhuis.

Links van dit gebouw is er een ruime parking.

U komt met het openbaar vervoer?

Alle busdiensten naar Bilzen brengen u tot aan het station. De wachtpost bevindt zicht op minder dan 500 meter van het station. Buslijnen 10 (Bilzen–Genk) en 20 A (Bilzen-Hasselt) stoppen vlak voor de wachtpost (halte Hospitaal St Martinus).

Via de bel aan de hoofdingang van het medisch centrum kan de receptioniste u toegang verlenen tot het gebouw. Neem hierna de lift of de trap naar de eerste verdieping.
Gelieve u steeds eerst aan te melden aan de balie, vervolgens mag u plaatsnemen in de wachtzaal.